zpět

Kde se muži cítí dobře

Chlapské doupě, útočiště, které musí na nemalé ploše nabídnout vše, co je potřeba. Zázemí, prostor pro klidný spánek, pro relax či pro setkávání se s přáteli.

 

Kuchyně je řešena jako ostrůvková, vejde se do ní vše potřebné. Jídelní stůl navazuje na ostrůvek a je umístěn ve vyšší výšce, než je standardní. Plní tedy úlohu „barového“ posezení, tento dojem je ještě posílen podsvícenou policovou sestavou pro uložení skleniček.

Obytný prostor je rozdělen na dvě části. Obývací pokoj s pohovkou, pracovní stolek se sestavou pro zdělen na dvě části. Obývací pokoj s pohovkou, pracovní stolek se sestavou pro Základní koncepce bytu vychází z jeho velikosti a tvarového uspořádání, stávající dispoziční řešení je lehce pozměněno a doplněno tak, aby bylo docíleno maximálního komfortu uživatele bytu. Oproti původnímu řešení se podařilo vytvořit byt se samostatnou kuchyní s jídelnou, dále s obývacím pokojem, pracovním místem a odděleným místem na spaní.

Ve vstupní části bytu je vytvořena sestava, která slouží pro odkládání oblečení a bot a zároveň vytváří prostor pro zavěšení a uložení jízdního kola.

Na ni navazuje prostor kuchyně, která je řešena do L a doplněna ostrůvkem a varným centrem. Při jedné stěně jsou navrženy vysoké spotřebiče. Kabeláž k varné desce je vedena nábytkově v podhledu. Na pracovní ostrůvek navazuje jídelní stůl/bar, který tak rozšiřuje pracovní plochu. Při jedné stěně jsou navrženy mělké police a komora, která je uzavíratelná posuvným panelem.

Obývací pokoj je rozdělen na dvě části kombinací posuvných a pevných panelů – je zde vytvořena část s pohovkou a pracovním stolem se skříňkou a dále oddělitelná ložnice s úložným prostorem. Postel je navržena tak, aby nabízela další úložný prostor přístupný shora.

Materiálově jsou nábytkové kusy řešeny v thermopalu – bílý lesk, v kombinaci s dřevěnými prvky – dub přírodní, a šedou pracovní deskou a panely – fundermax, barva antracit. Boční stěna v kuchyni a obýváku je řešena cihlovým obkladem – páskem, opatřeným bílým nátěrem.

Barevný koncept klade důraz na přírodní materiály kombinované s čistou bílou a antracitovou barvou a lehce industriální styl, který se může zohlednit při výběru bytových doplňků

Kde se muži cítí dobře Kde se muži cítí dobře Kde se muži cítí dobře
Prohlédnout galerii (6)

Podobné projekty