Proč si pořídit digitální TV od Vodafone?

Proč si pořídit digitální TV od Vodafone?
zdroj: Freepik.com

Vodafone TV nabízí řadu funkcí a výhod, které z ní dělají atraktivní volbu pro sledování televize. Zde je několik důvodů, proč si pořídit digitální TV právě od Vodafone.

Sledování pořadů až 7 dní zpětně, přes 130 kanálů a dostupnost i tam, kde je internetové připojení s minimální rychlostí alespoň 3 megabity za sekundu. To je Vodafone TV! Pokud s pořízením váháte, čtěte dál.

Široká nabídka programů
Vodafone TV nabízí přes 130 programů, včetně oblíbených českých a slovenských stanic, sportovních kanálů a filmových kanálů i dokumentárních programů. K tomu si můžete předplatit i prémiové balíčky programů, ve kterých je například HBO Max, Voyo nebo Netflix.

Sledování na vícero zařízení
Vodafone TV můžete sledovat na televizi, počítači, tabletu i chytrém telefonu. To znamená, že si své oblíbené pořady můžete užívat kdekoli a kdykoli chcete.

Nahrávání a zpětné sledování
Nespočet pořadů si můžete nahrát do cloudového úložiště a podívat se na ně později. To se může hodit, když nechcete, aby vám unikl jediný díl vaší oblíbené relace. Internetová TV od Vodafone můžete sledovat vybrané pořady až 7 dní zpětně. Takže už se vám nikdy nestane, že byste něco propásli.

Videotéka
Vodafone TV nabízí rozsáhlou videotéku s tisíci filmy a seriály, které si můžete pustit kdykoli máte chuť. V nabídce najdete jak klasiky, tak i nejnovější trháky.

Uživatelsky přívětivé rozhraní
Internetová TV od Vodafone má intuitivní a přívětivé uživatelské rozhraní, které vám usnadní nalezení toho, co chcete sledovat.

Kvalitní obraz a zvuk
Vodafone TV nabízí obraz a zvuk v nejvyšší kvalitě, takže si své oblíbené pořady užijete naplno.

Zákaznický servis
Vodafone nabízí vynikající zákaznický servis, který vám pomůže s jakýmkoli problémem, který byste mohli mít s Vodafone TV.

Dostupná cena
Vodafone TV nabízí různé balíčky za dostupné ceny, každý si vybere balíček, který mu nejlépe sedne.

fotogaleri: Freepik.com

Líbil se Vám článek?
Sdílejte ho s přáteli! A přidejte si nás na seznam.cz!