{{ photos[activeIndex].image_description }}
E-mail

Jak servírovat cukroví, aby pěkně vypadalo? Většinu pomůcek najdete doma

Začíná se péct již počátkem adventu, musí totiž stihnout změknout. To se týká vánočního cukroví, především perníčků, praciček a dalších suchých pochoutek, které se nepromazávají krémem či marmeládou a ke změknutí jim tak dopomůže jen vzdušná vlhkost (případně vložené jablko či chléb). Když už se s tou chloubou tak pipláte, stojí za to ji pořádně vystavit. Jak na to?

  • ostatní

Mohlo by vás zajímat

Čeká vás stěhování? Tipy, jak efektivně zabalit, ale také vybalit své věci
Všechno, co potřebujete vědět o kompostování
Jednoduché a účinné tipy k vytvoření udržitelného domova: Ukážeme, jak na to
Rolety, žaluzie, blackouty – jaké jsou možnosti bytového zatemnění a ochrany před horkem?
Chystáte se do přírody? Poradíme, jak si vyrobit vlastní přírodní repelent!
4 domácí čističe, které opravdu fungují: Proč jim dát šanci
Přepracováním domova za šťastnějším vztahem? Ano!
Co všechno zvážit při výběru nového nádobí: Faktory, které je dobré vzít v úvahu
Foto: {{ (activeIndex + 1) + "/" + photos.length }}
Odeslat odkaz na email