{{ photos[activeIndex].image_description }}
E-mail

Jak servírovat cukroví, aby pěkně vypadalo? Většinu pomůcek najdete doma

Začíná se péct již počátkem adventu, musí totiž stihnout změknout. To se týká vánočního cukroví, především perníčků, praciček a dalších suchých pochoutek, které se nepromazávají krémem či marmeládou a ke změknutí jim tak dopomůže jen vzdušná vlhkost (případně vložené jablko či chléb). Když už se s tou chloubou tak pipláte, stojí za to ji pořádně vystavit. Jak na to?

  • ostatní

Mohlo by vás zajímat

Bambus na zahradě – výhody a nevýhody
Nákup přímo od farmářů je stále oblíbenější – jaké má výhody a na co si dát pozor?
Trendy v zahradách: Udržitelnost a ekologie
Grilovací sezóna je tu, jste připraveni?
LEVANDULE na vaší zahradě a její využití
Jaro a mravenci – jak zamezit jejich prvním návštěvám v naší domácnosti?
Udělejte si jarní výzdobu na dveře, okna i parapety
Jak přivést do místností více denního světla?
Foto: {{ (activeIndex + 1) + "/" + photos.length }}
Odeslat odkaz na email