{{ photos[activeIndex].image_description }}
E-mail

Přiveďte do kuchyně léto – letní ovoce a jeho využití

Zrají jahody a třešně, co nevidět budou zlátnout meruňky a broskve, začne se červenat rybíz. Sezóna letního ovoce je tu a pokud se úroda vydaří, nebudete je stačit zpracovávat. Možná dokonce vyrazíte na oblíbené samosběry a budou se vám hodit tipy na zpracování ovoce. Pojďme si tedy některé připomenout, ať můžete své ovocné přebytky co nejlépe využít.

  • kuchyně

Mohlo by vás zajímat

Bambus na zahradě – výhody a nevýhody
Nákup přímo od farmářů je stále oblíbenější – jaké má výhody a na co si dát pozor?
Trendy v zahradách: Udržitelnost a ekologie
Grilovací sezóna je tu, jste připraveni?
LEVANDULE na vaší zahradě a její využití
Jaro a mravenci – jak zamezit jejich prvním návštěvám v naší domácnosti?
Udělejte si jarní výzdobu na dveře, okna i parapety
Jak přivést do místností více denního světla?
Foto: {{ (activeIndex + 1) + "/" + photos.length }}
Odeslat odkaz na email