{{ photos[activeIndex].image_description }}
E-mail

Nebaví vás zavařování ovoce a zeleniny? Usušte ho!

Křížaly bývaly v minulosti oblíbeným způsobem zpracování jablek nakrájených na kousky a sušených na sítech. Dnes se k sušenému ovoci opět vracíme, ovšem s pomocí moderního pomocníka – sušičky.

Mohlo by vás zajímat

Bambus na zahradě – výhody a nevýhody
Nákup přímo od farmářů je stále oblíbenější – jaké má výhody a na co si dát pozor?
Trendy v zahradách: Udržitelnost a ekologie
Grilovací sezóna je tu, jste připraveni?
LEVANDULE na vaší zahradě a její využití
Jaro a mravenci – jak zamezit jejich prvním návštěvám v naší domácnosti?
Udělejte si jarní výzdobu na dveře, okna i parapety
Jak přivést do místností více denního světla?
Foto: {{ (activeIndex + 1) + "/" + photos.length }}
Odeslat odkaz na email