{{ photos[activeIndex].image_description }}
E-mail

Jídlo připravené pod párou je zdravé a plné přirozených chutí

Vaření v páře patří k tradičním způsobům tepelné úpravy surovin. Co ho ale v současnosti pozvedlo na výsluní, jsou stále sofistikovanější přístroje, díky kterým je jeho příprava snazší a rychlejší.

  • inspirace
  • kuchyně

Mohlo by vás zajímat

LEVANDULE na vaší zahradě a její využití
Jaro a mravenci – jak zamezit jejich prvním návštěvám v naší domácnosti?
Udělejte si jarní výzdobu na dveře, okna i parapety
Jak přivést do místností více denního světla?
Jak udržet pořádek v dětských kresbách a školních dokumentech?
Vytopený byt či dům – jak postupovat a na koho se obrátit?
Jak dát staré kuchyni moderní vzhled? Inspirace pro rychlou proměnu
Jste minimalista nebo maximalista? Jakému stylu dáváte přednost? Který vám sedí více a který méně?
Foto: {{ (activeIndex + 1) + "/" + photos.length }}
Odeslat odkaz na email