{{ photos[activeIndex].image_description }}
E-mail

Jídlo připravené pod párou je zdravé a plné přirozených chutí

Vaření v páře patří k tradičním způsobům tepelné úpravy surovin. Co ho ale v současnosti pozvedlo na výsluní, jsou stále sofistikovanější přístroje, díky kterým je jeho příprava snazší a rychlejší.

  • inspirace
  • kuchyně

Mohlo by vás zajímat

Celoroční bydlení v mobilním domě: realita současného trendu
TAPETY – jaké vybrat a jaké jsou zásady tapetování?
Když domem táhne: nejčastější příčiny průvanu u oken a jak je odstranit
Bambus na zahradě – výhody a nevýhody
Nákup přímo od farmářů je stále oblíbenější – jaké má výhody a na co si dát pozor?
Trendy v zahradách: Udržitelnost a ekologie
Grilovací sezóna je tu, jste připraveni?
LEVANDULE na vaší zahradě a její využití
Foto: {{ (activeIndex + 1) + "/" + photos.length }}
Odeslat odkaz na email