{{ photos[activeIndex].image_description }}
E-mail

Jídlo připravené pod párou je zdravé a plné přirozených chutí

Vaření v páře patří k tradičním způsobům tepelné úpravy surovin. Co ho ale v současnosti pozvedlo na výsluní, jsou stále sofistikovanější přístroje, díky kterým je jeho příprava snazší a rychlejší.

  • inspirace
  • kuchyně

Mohlo by vás zajímat

Bambus na zahradě – výhody a nevýhody
Nákup přímo od farmářů je stále oblíbenější – jaké má výhody a na co si dát pozor?
Trendy v zahradách: Udržitelnost a ekologie
Grilovací sezóna je tu, jste připraveni?
LEVANDULE na vaší zahradě a její využití
Jaro a mravenci – jak zamezit jejich prvním návštěvám v naší domácnosti?
Udělejte si jarní výzdobu na dveře, okna i parapety
Jak přivést do místností více denního světla?
Foto: {{ (activeIndex + 1) + "/" + photos.length }}
Odeslat odkaz na email