{{ photos[activeIndex].image_description }}
E-mail

Jak připravit kuchyň na zavařování: Co dělat a nedělat?

Léto je čas, kdy je všude dostatek čerstvého ovoce a zeleniny. Především ovoce se hojně využívá pro přípravu domácích marmelád a džemů, které vydrží celý rok a nejen, že pomohou ušetřit, ale zajistí vám i dokonalý kulinářský požitek. A jako třešnička na dortu vás u srdce bude hřát fakt, že jste si je sami připravili. Jak ale na zavařování připravit kuchyň?

  • kuchyně

Mohlo by vás zajímat

Bambus na zahradě – výhody a nevýhody
Nákup přímo od farmářů je stále oblíbenější – jaké má výhody a na co si dát pozor?
Trendy v zahradách: Udržitelnost a ekologie
Grilovací sezóna je tu, jste připraveni?
LEVANDULE na vaší zahradě a její využití
Jaro a mravenci – jak zamezit jejich prvním návštěvám v naší domácnosti?
Udělejte si jarní výzdobu na dveře, okna i parapety
Jak přivést do místností více denního světla?
Foto: {{ (activeIndex + 1) + "/" + photos.length }}
Odeslat odkaz na email